Restaurang Dammstugan har bytt namn och koncept

Den 6 juni var det premiär för nya Restaurang Stugan vid Wenngarns slott med ny ägare och nytt koncept.

Andreas Hilbrand, krögare och delägare till Restaurang Stugan. Han har sedan tolv år tillbaka jobbat på stora restauranger som driftansvarig eller restaurangchef.

Andreas Hilbrand, krögare och delägare till Restaurang Stugan. Han har sedan tolv år tillbaka jobbat på stora restauranger som driftansvarig eller restaurangchef.

Foto: Camilla Pålsson

Sigtuna2020-06-15 17:30

– Fastigheten heter fortfarande Dammstugan, men vi ville ta ett nytt företagsnamn, säger Andreas Hilbrand, krögare och delägare. 

Den andra delägaren är barndomsvännen Ola Axman, förvaltare på Wenngarn.

Dammstugan har varit vilande sedan augusti förra året. Men trots pandemin ser duon det som en härlig utmaning att dra igång verksamheten.

– Vi tror många väljer att semestra hemma i år och då är Wenngarnsområdet en bra destination att komma till, säger Andreas Hilbrand

Konceptet är också nytt.

– Vi har förenklat menyn och tittat på prisnivån. Vi håller kvarterskrogspriser så att man kan komma varannan vecka istället för varannan månad.

Karta: Wenngarn
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!