- Gästerna har sagt sitt. Det här är den kajan som är värd mest, säger Anton Uddfalk.
- Eftersom det är andra gången kajan flyger hit så byggde vi en liten holk, säger Brittmarie Uddfalk och håller upp en matchande holk målad i guld.
Den samlade personalstyrkan ser inte så förvånad ut över utmärkelsen. Däremot är det en stor glädje som sprider sig när diplomet delas ut. Det är ett kvitto på deras hårda jobb, det här är vad de jobbar för, enligt Anton Uddfalk.
Han beskriver Lingon som en restaurang med småskalig meny med stor omtanke. Inte som ett vanligt barhäng, även om tanken är att göra om en del för lite mer lounge-känsla.
Lingons smala men långa lokaler ligger lite undangömda en trappa upp. Den stora platsen på gården utanför påminner om den stora uteserveringen och att det en gång varit sommar, och faktiskt kommer att bli igen.
- Det är många som inte vet att vi även har öppet även på vintern, säger Rolle Nuñez.
Men i sommar ska Lingon satsa ännu mer på sin uteservering med mer live-musik och en stor grillstation.
Men tanken är fortfarande att hålla det litet men sikta brett, enligt Anton Uddfalk som tittar stolt på diplomet intill guldholken.
Fotnot: Tvåa i omröstningen Kött, kök och bar. Tredje till femte plats som följer: Churchill Arms, Peppar Peppar och Villa Anna. Omkring 2 000 personer röstade.