Yvonnes biff- och limegryta

(4 port)500 g strimlad biff/lövbiff, 1 decimeter purjolök, 1 röd och 1 gul paprika, 1/4 röd chili, 1 vitlöksklyfta, 3 dl krossade tomater, 1 msk socker, 1 1/2 tsk spiskummin, 1/2 tsk torkad oregano, finrivet skal från 1 lime.

Mat & dryck2008-10-16 00:00
Stek biffen hastigt i stekpanna, hälften åt gången. Salta & peppra, lägg köttet i en gryta. Skär purjolöken i ringar och paprikorna i bitar. Ta bort kärnorna och det vita på chilin. Hacka den i små bitar. Fräs grönsakerna i stekpanna, lägg över dem i grytan. Tillsätt tomater, socker, spiskummin och oregano. Låt grytan koka 5 min. Strö över finrivet limeskal. Servera med råris.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!