Wokad kycklinglever med rödkål, sidfläsk och balsamvinäger

4 portioner, 30 minutercirka 500 g rödkål2 skivor rökt sidfläsk500 g kycklinglever3 äpplen1 gul lökrapsolja1/2 tsk timjannymalen svartpeppar1 msk brunt farinsocker2 msk balsamvinäger (eller 2-3 tsk vitvinsvinäger)1 1/2 dl matlagningsgräddesalt

Mat & dryck2009-01-08 00:50
Strimla kålen. Tärna fläsket och skär kycklinglevern i mindre bitar. Kärna ur och klyfta äpplena, skär löken i båtar. Hetta upp en skvätt olja i en wok eller rymlig stekpanna. Fräs lök, fläsk och kål och kycklinglever. Tillsätt äpplen, timjan och rikligt med peppar. Fräs några minuter. Tillsätt sedan farinsocker, vinäger och grädde. Låt puttra ihop någon minut och smaka av. Servera genast.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!