På S:t Persgallerians torg står kafébiträdet Rebecca Willbo och säljer kanelbullar från Landings konditori.
– Jag tror vi bakar över tusen kanelbullar inför idag, berättar hon samtidigt som hon lastar upp nybakade bullar på plåten framför sig.
En av de fikasugna kunderna är Vivianne Andersson. Hon brukar baka sina egna kanelbullar, men i dag blev det konditoribullar.
Vi frågar vad som utgör den godaste kanelbullen, svaret är enkelt:
– Det är viktigt att de är tillräckligt saftiga, man får ha i mycket smör, konstaterar hon.
Inne på Günterska hovkonditori är försäljningen av kanelbullarna omfattande och kundtrycket högt. Längst in sitter Scott Formusek tillsammans med sina vänner och har precis avnjutit en kanelbulle. Han flyttade till Sverige från Tyskland för cirka två månader sedan.
– Kanelbullar är jättegoda. I Tyskland ser man också en relation mellan kanelbullar och Sverige. När man besöker Ikea är det obligatoriskt att äta en kanelbulle.
Sara Lindberg och Elin Andersson är riktiga kanelbullefantaster.
– Jag gillar dem och ska faktiskt gå och köpa en nu, säger Elin.
Vännerna Ellen Hallkvist och Kajsa Vendel har lite delade meningar om bakverket.
– Jag älskar kanelbullar. En riktigt saftig kanelbulle, det är grejer det, säger Elin.
– Det är lite svårare för mig som är glutenallergiker. Det är inte min favoritdessert, tillägger Kajsa.