Sandwich med ost, skinka och päron

(4 stycken) 8 stora sandwichbröd, gärna fullkorn4 msk av din favoritsenap250 g lagrad ost i skivor,t ex grevé150 g rökt skinka i skivor2 stora mogna päroni skivorsmör till stekning

Matiga smörgåsar.

Matiga smörgåsar.

Foto: Sven-Olof Ahlgren

Mat & dryck2005-04-07 00:00
Lägg ut fyra skivor bröd och bred lite senap på. Fördela ost, skinka och päronskivor på. Det ska blir rejält med pålägg. Bred senap på resten av brödskivorna och toppa med dem. Smöra mackorna lätt på utsidan. Hetta upp en stekpanna och stek mackorna 3­5
minuter på varje sida tills osten börjar smälta. Tryck lätt med en stekspade så att de klistras ihop. Dela dem i halvor och servera genast med en servett.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!