Sallad med räkor
(6 port)Milt rosa blandas med milt grönt i denna vårlika sallad1 kg räkor med skal1 isbergssallatshuvud3 avokador, 1 bit färsk gurka1 burk svart stenbitsromdill, citronSås:1 dl gräddfil, 1 dl lättmajonnäs, 1_2 msk vanlig senap, klippt dill ochgräslök.
Skölj och strimla sallaten. Halvera och kärna ur avokadorna. Skala och skär dem i fina
skivor.Droppa över lite citron, så att de inte mörknar.
Skär gurkan i tunna skivor. Eller skär den längs med, med hjälp av en osthyvel. Dela banden ev
på mitten.
Lägg upp sallaten på assietter. Garnera med avokadoskivor, räkor och gurka. Toppa med kaviar och fina dillkvister. Lägg en klyfta citron på varje assiett. Bjud såsen till och kanske rostat bröd.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!