Omelett med färskpotatis och fetaost

(2 portioner)Lätt som en plätt med omelett. Har du lite kokt färskpotatis över gör du den här goda lunchomeletten i ett ögonblick. Perfekt att dela på två med sallad och bröd till.8-10 kokta färskpotatisar1-2 färska lökar i ringar1 msk smör el olivolja150 g fetaost i tärningar, gärna färdigmarinerad med svarta oliver, ICAs egna2 ägg2 msk vattenflingsalt och nymalen svartpepparev lite gräslök till dekoration

Mat & dryck2006-06-29 00:00
Gör så här: Dela potatisarna i små halvor. Hetta upp matfettet och bryn potatis och lök försiktigt. Häll av oljan från fetaosten och blanda i osten. Vispa ihop ägg och vatten och häll över. Sänk värmen till medel och stek omeletten tills den stelnat men är lätt krämig i mitten, ca 4-5 minuter.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!