Nils Emil i skärgården

Av: Nils Emil Ahlin och Jan GradvallBokus.com: 125 krAkademibokhandeln: 249 kr

Foto:

Mat & dryck2006-07-20 00:00
Nils Emil Ahlin må vara folkkär och gå hem ute i stugorna. Och boken är fylld med välsmakande rätter, men jag blir ändå lite skeptisk.
Nils Emil i skärgården ger till det yttre sken av att spegla Nils Emils relation till skärgårdslivet och ge tips på geuin skärgårdsmat.
Och visst finns det inkokt lax, stekta abborrfiléer och många strömmingsrecept. Men hur tänkte man när man tog med kassler med tomat och spenat, kycklinggryta med rödvin och lammfärsbiffar med fetaost?
Det idealiska hade varit fler recept i stil med Sandhamnssoppan där man presenterar en skärgårdsrelaterad historia som hör ihop med rätten. Det hade gjort den här boken mycket mer läsvärd.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!