Lunchvåffla med sparris och rökt lax

(4 portioner) Servera gärna en krispig grönsallad till den här lätta vårlunchen.4 våfflor2 dl lätt crème fraicherivet skal av 1 tvättad citron200 g grön späd sparris100 g kallrökt lax i skivor4 dillvippornymald svartpeppar

Mat & dryck2007-03-22 00:00
Låt våfflorna svalna. Blanda crème fraiche med rivet citronskal. Skär bort den nedersta delen av sparrisen. Koka upp vatten med en nypa salt i en vid kastrull och låt sparrisen sjuda a 3-4 minuter beroende på tjocklek. Spola av den i iskallt vatten. Fördela sparrisen på våfflorna och lägg över en skiva lax. Häll på lite av citron-crème fraichen och garnera med dillvippa. Dra ett par tag med svartpepparkvarnen. Servera genast.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!