Ljummen sallad med matvete, rostade grönsaker och chèvre
(4 portioner) 2 dl matvete3 1/2 dl vatten el kycklingbuljong1 liten squash i halvmånar150 g frysta gröna bönor2 skivade vitlöksklyftor1 paprika i grova bitar1 msk hackad färsk ros-marin, alt 1 tsk torkad1 msk olivolja45 strimlade torkade aprikoser, alt 2 msk russin 50 g sköljd babyspenat (liten bladspenat i påse)1/2 ask körsbärstomater150 g smulad chèvresalt och nymalen svart-peppar efter smakgärna lite Zetas Crema di balsamico på toppen (tjock balsamvinäger)Honungsdressing: 2 msk flytande honung 1 tsk söt senap1 msk äppelcidervinäger2/3 dl rapsoljasalt och nymalen svart-peppar efter smak
En mättande sallad med ljuvliga smaker.
Foto: Sven-Olof Ahlgren
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!