Kyckling- och potatispaket på grillen

(4 port)”Packa” allt i ett paket, både potatis och kyckling, och låt det dofta av färsk ingefära.12 färskpotatisarsmör eller margarin4 kycklingfiléer, örtsalt0,5 gul lök2 vitlöksklyftor1 röd chilifrukt2 dl creme fraiche1 msk färsk riven ingefära1 tsk salt, nymald svartpeppar

Mat & dryck2000-07-13 00:01
Borsta potatisen och skiva den mycket tunt. Fördela skivorna på smorda folieark. Lägg på kycklingfiléerna och strö på lite örtsalt. Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur chilifrukten och finhacka den. Blanda creme fraiche med lök, vitlök, chili, ingefära, salt och peppar. Fördela blandningen på kycklingfiléerna. Vik ihop till paket. Lägg paketen i utkanten av glödbädden och grilla 15-20 min. Tiden kan variera med tanke på värmen i glöden.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!