Kyckling med örtsås

(4 port)Snabblagad festrätt med kycklingfilé. Bjud med kokt pressad potatis och någon kokt grönsak.2 pkt kycklingfilé, a ca 250 gmargarin2 dl crFme fraiche, 1-1,5 dl vatten1 msk fransk senap, 0,5 hönsbuljongtärning1_2 vitlöksklyftor, 3/4 dl finklippt gräslök, 3/4 dl finklippt persiljasalt, peppar

Mat & dryck1998-11-23 13:01
Tina filéerna om de är frysta. Bryn dem i margarin i en stekpanna. Lägg på lock och efterstek på svag värme 12_15 min.
Blanda i en kastrull crFme fraiche med vatten, senap och buljongtärning. Pressa i vitlök. Låt koka upp.
Tillsätt det kryddgröna till såsen. Smaka av med salt och peppar.
Servera filéerna uppskurna på snedden med sås, potatis och grönsaker.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!