Kryddig kyckling

2 port)Servera kycklingrätten med små kokta färskpotatisar( lite knappt kokta) som efter kokningen bryns lätt (med lite socker) till fin färg i stekpanna.2 kycklingfiléer1 färsk gul lök (köp en knippa för att få med lite av blasten)1 msk margarin/olja1,25 dl mellangrädde0,5 dl hönsbuljong (vatten + tärning)1 msk mango chutney (söt och kryddig) eller 1 msk mango ketchup0,5 msk soja, 0,5 krm citronpeppar

Mat & dryck2001-08-23 00:01
Torka av kycklingfiléerna och ta bort det fett som eventuellt finns. Strimla filéerna. Skala och skiva löken tunt samt strimla lite av blasten. Hetta upp fett i en stekpanna. Fräs kyckling, lök och blast. Rör samman grädde med buljong, mango chutney eller ketchup, soja och peppar. Häll det över kycklingen och låt puttra 5-6 min. Servera med den stekta potatisen. Blanda till en sallad av olika sallatssorter, knubbiga bitar av färsk gurka, tjocka tomatskivor som delas på mitten och tinad minimajs. Droppa över lite olja och några stänk vinäger.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!