Kantarellfylld quesadillias med avocado- och morotsröra

Serveras som tilltugg eller som del av buffé(4 pers)8 S:t tortillabröd små1 röd paprika1 tsk olivolja200 g gula kantareller1 liten gul lök1 msk smör100 g philadelphiaost (gärna av typen yoghurt, vanlig går också)50 g riven Västerbottensost

Mat & dryck2008-08-21 00:00
1. Dela paprikorna på mitten, ta ur kärnhuset och pensla skalet med olivolja. Lägg på ugnsfast fat och rosta i ugn 225 grader i 10-15 minuter till skalet fått gyllenbrun färg. Låt svalna. Dra bort skalet och skär paprikan i tärningar.

2. Rensa och tärna kantarellerna i grova bitar. Hacka löken grovt. Fräs kantareller och lök i smörjer i stekpanna tills det blivit torrt. Låt kallna.
3. Blanda svamp-och lökhacket med paprika, philadelphiayoghurt, rivenm Västerbotten och krydda med salt och peppar.
4. Dela svampblandningen i fyra delar och smeta ut fyllningen över fyra små tortillabröd. Toppa med en nytt bröd ovanpå och stek i torr stekpanna 2-3 minuter på varje sida.
5. Skär brödet i "kvartar" och servera dem ljumma med avocado och morotsröra.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!