Kallskuret med fruktig sallad

(4 portioner)Perfekt bjudlunch med det lilla extra lagat på nolltid. Servera gott bröd till.600 g kallskuret, t ex rostbiff, rökt skinka, italiensk salami1 burk Keso Cottage Cheese med smak, gärna chilismak2 nektariner i klyftor1 ask jordgubbar i bitar1 påse färdigskuren sallat, sköljd och torkadkallpressad rapsolja el olivoljacrema di balsamico, Zetaflingsalt och nymalen svartpeppar

Mat & dryck2006-06-29 00:00
Gör så här: Fördela det kallskurna på fyra tallrikar tillsammans med Keson. Blanda en sallad av klyftade nektariner, halverade jordgubbar och sallat. Blanda i en matsked olja och salta och peppra. Arrangera salladen bredvid och ringla crema di balsamico över precis innan servering.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!