Iskall gazpachosoppa med citron- och dillgrillat räkspett
(4 personer)4 dl tomatjuice1 dm skalad gurka1/2 röd paprikamatolja till paprika1/2 rödlök1 mskcitronsaft1 tsktabasco eller efter smaksalt och nymalen svartpeppar12 räkor med skalSås:rivet skal från en citron1/2 dl finskuren dill1/2 finhackad vitlöksklyfta1/2 dl olivoljasalt och nymalen svartpepparblötlagda träspett
Mixa juicen med samtliga ingredienser, smaka av med salt och peppar. Sila soppan och kyl ned den i frysen innan servering.
Skala endast stjärten på räkorna och trä dem på spettet
Blanda samtliga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.
Grilla räkorna i ca 30 sekunder, lyft av dem och pensla på citron/dill. Servera till soppan medan de är varma
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!