Gröna nachos

(6—8 portioner)Du behöver inte vara vegetarian för att uppskatta den här goda varianten av gratinerade nachos. Bjud gärna salsa och eventuellt lite lätt crème fraiche till.1 påse nachochips, 200 g2 burkar tacosås, à 220 g1 burk svarta bönor, ca 400 g150 g riven ost, gärna mager1 avokado100 g körsbärstomater1 kruka koriander (kan uteslutas)

Mat & dryck2006-11-02 00:00
Sätt ugnen på 225 grader. Fördela chipsen i en långpanna eller två mindre formar. Häll över såsen så att det kommer på alla chips. Häll av bönorna och skölj dem i sil. Strö över och toppa med riven ost. Gratinera ca 5 minuter i mitten av ugnen. Tärna avokadon och halvera tomaterna och garnera med dem och eventuellt med färsk hackad koriander (smaken kan vara lite speciell för den som inte är van). Servera direkt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!