Fiskgryta med fetaost

(4 port)1 burk hela tomater1 gul lök1 knippa persilja100 g fetaolivolja, 2,5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)citronpeppar600 g fryst fiskfilé500 g frysta räkor med skal

Mat & dryck1998-11-23 16:04
Häll av spadet från tomaterna, spar det. Hacka tomaterna grovt.
Skala och hacka löken. Skölj och hacka persilja och skär osten i tärningar.
Fräs löken i olja i en gryta. Tillsätt tomater och spad, buljong, persilja och peppar.
Låt sjuda i ca 10 min.
Lägg efter 5 minuter ner också osten.
Rulla de tinade filéerna och lägg dem i grytan. Låt dem sjuda under lock, ca 6 min.
Toppa med de skalade räkorna och låt dem bli varma.
Bjud fiskgrytan med kokt ris eller kokt potatis.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!