Entrecote med pasta och ostsås

En gul lök skuren i skivor1 vitlöksklyfta finhackad1 ganska stor morot skuren i tärningar1 bit rotselleri skuren i lika små tärningarskär en bit zucchini i 1,5 cm tjocka skivor och sedan i stavarskär en ganska stor tomat i klyftor

Mat & dryck1998-11-23 14:30
Låt alla grönsakerna småsteka i olja i en stekpanna mycket sakta till de är nästan mjuka. Salta och peppra.
I en kastrull kokar man ihop 125 g gorgonzola med 1,5 dl grädde till en jämn sås.
Stek fyra skivor entrecote i en het stekpanna i lite smör eller olja bara någon minut på var sida. Krydda med salt och peppar och servera genast
på värmda tallrikar tillsammans med pasta av något slag.
Vid serveringen häller man en del av såsen på entrecoten och lägger grönsakerna vid sidan om. Pastan i en värmd karott för sig.
Ett glas rödvin är gott till.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!