Crépes med krabbfyllning
(ca 30 st)1 dl vetemjöl, 1 krm salt2,5 dl standardmjölk2 ägg, 1 msk smält smörFyllning:100 g frysta krabbpinnar, tinade och delade, 1,5 dl kesella gourmet, 2 tsk riven pepparrot, 1 tsk senap, 1 msk finklippt dill (gärna fryst), salt, peppar.
Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en slät smet. Vispa ner resten av mjölken och äggen.
Tillsätt smöret. Grädda tunna plättar.
Lägg de färdiggräddade plättarna plant.
Blanda samman ingredienserna till fyllningen. Fördela fyllningen på plättarna. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner på assietter. Vill man
inte fylla alla plättarna, kan de frysas med smörgåspapper emellan.
Tinar sedan snabbt, när de ska användas.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!