NawafImad från Syrien ropar ut slagord som de andra upprepar: "Snälla, snälla. Vi vill bo kvar i Knivsta. Gör oss inte hemlösa. Vi är lika mycket värda som andra människor."
Många vill prata. De berättar att en del är mycket sjuka och att många har många barn. Några har hittat jobb i kommunen och förstår inte varför de blir vräkta ändå.
– Det är svårt om de kastar ut oss. Ska vi bo på gatan? säger YonasAndemariam från Eritrea.
Alla har fått ett brev från socialtjänstens vuxenenhet. Där står kort och gott att de måste lämna sina lägenheter, en del redan sista januari. 26 hyreskontrakt löper ut. 36 vuxna och 14 barn berörs.
Upprördheten är stor över att brevet saknar underskrift, kontaktuppgifter och ytterligare information.
– De behandlar folk som djur, säger Sally Gabro från Libanon.
Hon har bott i Sverige 25 år och är här för att stötta och tolka.
Manifestationen har pågått sedan klockan nio. När klockan är tolv har fortfarande ingen från kommunen kommit ut för att möta dem.
– De är jätteledsna. Några hotar med att hämta madrasser och sova i kommunhuset, säger Sally Gabro.
I en soffa inne i kommunhuset sitter Wared Morshed. Hon är allvarligt sjuk och efter vräkningsbeskedet bara gråter hon.
– Vi fick brevet i november. Jag är så stressad. Sista februari måste vi flytta. Vi visste inte att lägenheten var tidsbegränsad, säger hon.
I soffan bredvid sitter MariamawitSeifu. Hon har städjobb på Hälsohuset. Hemma I Etiopien är hennes man fängslad och deras barn, 6 och 10 år gamla, bor hos en släkting.
– Migrationsverket sa att mina barn skulle få komma hit när jag fick uppehållstillstånd. Men då måste jag ha bostad. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är mycket ledsen, säger hon.
Sarmad Naif från Irak undrar varför man får bostad i bra två år.
– Två år är kort tid för att lära sig svenska och hitta ett jobb. Jag går fortfarande på sfi, säger han.
Kvart över tolv får några representanter för gruppen träffa socialchefen Mats Elgström Ståhl. Det är första gången han ser brevet som gått ut. Han förstår att det skapat stor oro.
– Informationen är undermålig och som förvaltningschef ber jag om ursäkt för det. Brevet uppfyller inte kraven. Personen som skrivit det behöver kompetensutveckling, säger han.
På fredag ska ett nytt brev skickas ut med information om vart man kan vända sig för att få svar på sina frågor.
Vad kan de här människorna göra?
– Alla har permanent uppehållstillstånd och har rätt till samma prövning som andra kommuninvånare, svarar Mats Elgström Ståhl.
Kan någon bli hemlös?
– Det kan hända.