Nya krögare på golfrestaurangen: "Spännande"

I två år har krögarna Clas Dalheim och Hanna Erkek drivit golfrestaurangen på Sigtuna golfklubb. Nu tar de över i Vassunda.

Golfare är mindre stressade än andra lunchgäster, enligt Vassundas golfklubbs nya krögare.

Golfare är mindre stressade än andra lunchgäster, enligt Vassundas golfklubbs nya krögare.

Foto: TT

Knivsta2021-02-12 15:00

– Det finns stor utvecklingspotential i Vassunda i och med närheten till Knivsta. Klubben är lite större, så det ska bli spännande, säger Clas Dalheim som själv bor i Upplands-Väsby.

Restaurangen kommer att öppna när golfspelandet drar igång, vanligtvis i mitten av april, och rekryteringsprocessen för att anställa personal har inletts.

– Vi tänker oss ett liknande upplägg som i Sigtuna med vällagad husmanskost och sen blir det väl lite festvåning också.

Hur skiljer sig golfspelare från andra lunchgäster?

– Det är stor skillnad. Golfspelare har oftast mer tid så det blir mindre stress och dessutom är de på gott humör. På en lunchrestaurang blir det inte samma harmoni.

Karta: Vassunda Golfklubb
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!