En svart byggnad har tagit plats mellan järnvägsspåren och Sågverkstorget. "Ada's kolgrill" står det med vita bokstäver mot den svarta väggen. Det här är ingen vanlig grillkiosk, utan en restaurang med turkiska kalla och varma rätter på menyn.
– Alla säger att de är trötta på pizza och hamburgare, säger Yener Ökke.
– Den som vill köpa korv får gå till Willys, säger Vera Ökke och pekar.
Paret bor i Knivsta och äger Ada's kolgrill tillsammans. Den är uppkallad efter deras äldsta dotter Ada.
– Hon är glad, säger Vera.
– Kom in, säger Yener och öppnar en dörr på kortsidan.
Borden har fortfarande bubbelpast som skydd. På ett av dem ligger en färdig meny. Själva kolgrillen står inne i restaurangen och bakom den finns ett litet kök.
Här kommer Yener att jobba. Han har 25 års erfarenhet från restaurangbranschen och har drivit en egen restaurang i Turkiet. Vera har ett annat jobb och är bara delägare.
Många passerande Knivstabor har frågat när de ska öppna och några extra nyfikna har redan varit inne och kollat. Byggnaden är fraktad i ett stycke ända från Turkiet, med eskortbil både framför och bakom, berättar Yener Ökke.
– Den är specialbeställd som vi vill ha den. Det finns ingen likadan.
Restaurangen öppnar i månadsskiftet oktober–november.