Jan Lennarthsson lämnade Påskallavik redan 1972, men kärleken till hemtrakten söder om Oskarshamn är fortfarande stark.
Därför är det självklart för honom att fira den småländska högtidsdagen "Fössta tossdan i mass", eller "fösste" som enligt Enköpingsbon ska vara det korrekta.
Därför gladdes Jan Lennarthsson åt att Ida Modigh på konditoriavdelningen stavat enligt hans anvisning när han hämtade ut sitt bakverk på torsdagsförmiddagen.
Att äta en klassisk marsipantårta, eller "massipantååta" just den här dagen är större tradition än semmeldagen för Jan Lennarthsson och tusentals andra smålänningar i förskingringen. Ursprunget sägs komma i från smålänningen Jonas Svenningsson som för nio år sedan startade en Facebookgrupp med samma namn.
Jan Lennarthsson själv berättar att han håller kontakten med sina hemtrakter på den småländska kusten genom att vara administratör för facebookgruppen "Underbara Påskallavik".
Och själva tårtan då, gillar du marsipan, förlåt massipan?
– Den kan vara lite söt, därför har jag tänkt att beställa en med lingonsylt istället för hallonsylt nästa år, säger han.