13 timmar varje vardag fram till valdagen nästa söndag, 9 september, är det öppet här.
Redan klockan sju på morgonen slog Kjell Hansson, Birgitta Brolin och Yvonne Johansson upp dörrarna här någon minuts promenad från perrongen vid resecentrum.
– Det här är anpassat, inte minst för pendlare. Tidigare val har vi haft ett litet rum inne på stationen för förtidsröstning, men det var inte öppet lika länge som här, berättar röstmottagaren Birgitta Brolin.
Gunnar Lagneström tas emot av Kjell Hansson. De känner varandra sedan tidigare och de hinner med en pratstund.
För Lagneström är det bekvämt att rösta i förtid.
– Helgerna är oftast inbokade med hundkurser i Försvarsmakten, berättar han.
Förtidsröstning sker även på andra platser i kommunen, bland annat i Kommunhuset, men ingen annan röstningslokal har öppet lika länge som här.
Årets val är minst lika spännande som för fyra år sedan.
Vid valet 2014 ritade Nystart Enköping om den politiska kartan. I valdistrikten Fanna och Bergvreten fick partiet fler än var fjärde röst.
Moderaterna å sin sida förlorade rollen som kommunens största parti eftersom det var i bland annat tidigare starka M-distrikt där det nya lokala partiet fick en stark väljarbas.
Socialdemokraterna gick framåt med några tiondels procent och bildade politisk ledning med det nystartade NE.
S hade sitt sämsta valdistrikt i Torstuna, där Sverigedemokraterna var som starkast för fyra år sedan.
Men skulle alla ha röstat som på Västerleden hade Helena Proos och övriga socialdemokrater nästan inte ha behövt någon koalitionspartner. I Västerleden södra fick S hela 47,61 procent av rösterna.
KD föll tungt ur fullmäktige vid förra valet och noterades för det lägsta resultatet i ett enskilt valdistrikt. I Västerleden norra var endast 1,51 procent av väljarna kristdemokrater.
Men det skiljer sig hur Enköpingsborna röstade i kommunvalet, jämfört med landstings- (numera regionen) och riksdagsvalet. Stora skillnader noterades för M och SD. Bara 19,86 procent röstade M lokalt, men hela 26,47 procent i riksdagsvalet. För SD var motsvarande siffror 8,94 respektive 13,51 procent. KD hade behövt sina riksdagsväljare för att stanna kvar i fullmäktige.
Feministiskt initiativ fick bara 61 röster i Enköpings kommunfullmäktigeval, men 228 i landstingsvalet och 464 Enköpingsbor, 1,74 procent av väljarna, röstade på FI i riksdagsvalet.
Centerpartiet och Kristdemokraterna, samt de rödgröna partierna Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet, fick alla fler röster från Enköpingsborna i landstingsvalet än i övriga två val.
Här var de lokala partiernas bästa och sämsta distrikt, räknat i procent av rösterna, vid förra valet till kommunfullmäktige.
Det starkaste partifästet 2014:
Moderaterna: Gånsta-Bredsand, 27,24
Centerpartiet: Fjärdhundra, 23,63
Liberalerna (FP): Örsundsbro Ö, 5,98
Kristdemokraterna: Örsundsbro V, 4,61
Socialdemokraterna: Västerleden S, 47,61
Vänsterpartiet: Romberga, 6,78
Miljöpartiet: Örsundsbro V, 7,23
Sverigedemokraterna: Torstuna, 14,27
Nystart Enköping: Fanna, 30,40
Här var partierna som svagast:
Moderaterna: Romberga, 9,75
Centerpartiet: Västerleden S, 3,04
Liberalerna (FP): Sparrsätra, 2,04
Kristdemokraterna: Västerleden N 1,51
Socialdemokraterna: Torstuna, 19,85
Vänsterpartiet: Lillkyrka, 2,54
Miljöpartiet: Västerleden S, 3,50
Sverigedemokraterna: Bergvreten, 4,73
Nystart Enköping: Örsundsbro Ö, 3,31