Vi träffar Andreas Thorsén timmen innan han för tredje dagen tar emot matgäster på en asfaltsplan vid Varggatan.
– Jag öppnade lite försiktigt i onsdags. Det är mycket som ska fungera, men jag tror på det här, säger han.
Västeråsaren Andreas Thorsén följde med restauranggrossisten Martin & Servera från sin hemstad vid flytten till Enköping i början av 2017.
– Jag har jobbat som både ute- och innesäljare där under sammanlagt tolv år. Tidigare var jag i krogbranschen i Västerås, men det var slitigt med alla nätter och helger när man bildade familj, säger han.
Men som sagt, drömmen fanns där om något annat.
– För fem månader sedan sa jag upp mig och förberedde starten av den här.
Den ljusgröna matvagnen, foodtrucken, märkt Grym med den lite starkare gröna VSK-halsduken som fladdrar i vinden är lätt att hitta mittemot huvudingången till storlagret.
– Det är därifrån jag hämtar alla råvaror på morgonen. Inga brutna kylkedjor där inte, säger han och skrattar.
På menyn står bland annat Chorizo gourmet som är veckans wurre, Ceasar de luxe med kycklingfilé, bacon och parmesan och "15 minuter en kvart", Järvsö svensk kebab och rostad sötpotatis, Pippisallad och Rättvisa räkor.
– Jag är ju naturligtvis partisk, men det ska vara högklassiska råvaror och lite skämtsamt, med glimten i ögat. Jag hoppas att det kommer att fungera, säger Andreas Thorsén.
Vid matvagnen har han ställt fram några grupper av kafémöbler.
– Och i morgon är det premiär för VSK i Superettan.
Bara en sådan sak. Våren är väg. Rätt tid för en foodtruck?