Dan före dan hälsar tidningen på hos cateringsföretaget Nippon & Frezon på Torggatan i Enköping där Daniel Högare och Kalle Fredriksson berättar hur de vill att de klassiska rätterna på julbordet ska serveras.
Just julmat är en växande företeelse här. Ett par hundra Enköpingsbor kommer att sätta sig till bords idag på julafton med hämtmat härifrån.
– Nyårsmenyer har vi kört i många år, men för catering på julafton är det tredje året, säger Daniel Högare, en av de tre delägarna i företaget.
Den tredje, experten på tidigare nämnda frestelse, Robert Fredriksson, är på ingång senare.
– Här har han satt ett streck för varje bleck plåt med Jansson. Fjolårets notering är redan passerad, visar han på väggen.
December fram till jul är en hektisk månad på företaget.
– Men jag gillar de här tre veckorna. Det finns en charm med julmaten, säger Daniel Högare, som snart ska ta itu med ingredienserna till rödbetssalladen.
Två sillsorter, med smak av svarta vinbär och den kräftmarinerade, finns med på jultallrikar härifrån.
– Kommer nästa generation att älska sill lika mycket som vi gör, jag undrar det, säger han.
Kalle Fredriksson har skurit skivor av den varmrökta laxen och är upptagen med köttbullarna.
Hur många har du rullat?
– Det blir nog uppemot 8 000 innan julen är över.
Trion går in på 15:e året tillsammans med luncher och andra matleveranser till hungriga Enköpingsbor.
LÄS MER: Fler bilder på eposten.se