Så har den också använts som sedan dess. Men från och med att höstterminen drog i gång har är den också varit en skolmatsal åt 150–180 gymnasieelever från Thoren Business School i Uppsala under dagtid.
– Jag brukar säga att det här är Sveriges finaste matsal för elever, säger krögaren Peter Nilsson som ansvarar för maten.
Tidigare hade gymnasieskolan sin matsal på Vaksalagatan 6 i kontorsliknande lokaler.
– Där körde jag nästan ett år, men sedan skulle lokalen renoveras samtidigt som jag blev varslad i samband med corona. Sedan kom nästa kalldusch då skolan ville byta lokal för matsalen och då trodde jag att jag hade tappat det här, men då tipsade jag om Heart & Bones lokaler, och på den vägen är det, fortsätter Peter Nilsson som även driver restaurangen Kocken & Kallskänkan i Fullerö där maten tillagas.
Företaget, som fyller 20 år nästa år, ansvarar också för luncherna på Kajan friskola i Ulleråker.
– Om jag inte hade fått fortsätta med Thoren Business School tror jag nog att vi hade gått omkull, säger Peter Nilsson.
Heart & Bones öppnade i Uppsala i början av 2018. Efter det första året vann restaurangen UNT:s krogpris guldkajan i kategorin Årets nykomling. Heart & Bones har även funnits med i White Guide.