De startar ny advokatbyrå i Uppsala

Uppsala har fått en ny advokatbyrå. Det handlar om Konrad Advokater. På bilden: Per-Johan Arvidsson,  Johan Falkman (längst upp till höger), Jonas Pettersson, Robert Wikström (knäppta händer), Yvonne Ludvigsson, Jonas Thyberg (ett snäpp upp), Malek Hanna, Disa Wikström och Ove Sjöblom.
Uppsala har fått en ny advokatbyrå. Det handlar om Konrad Advokater. På bilden: Per-Johan Arvidsson, Johan Falkman (längst upp till höger), Jonas Pettersson, Robert Wikström (knäppta händer), Yvonne Ludvigsson, Jonas Thyberg (ett snäpp upp), Malek Hanna, Disa Wikström och Ove Sjöblom.

Uppsala har fått en ny advokatbyrå. Det handlar om Konrad Advokater.

Ekonomi 8 november 2019 13:00

I somras skrev tidningen om att Ahlford Advokatbyrå, som länge varit en Uppsalas större advokatbyråer, skulle läggas ned. Nu har ett par av de dåvarande ägarna startat Konrad Advokater som främst är inriktade på affärsjuridik.

– Vi är en helt ny byrå, men har 140 års erfarenhet om man räknar samman erfarenheterna av alla som jobbar här, säger Johan Falkman som är en av delägarna i Konrad Advokater och som var delägare i Ahlford advokatbyrå.

I nuläget har Konrad Advokater tio anställda.

– Vi fortsätter med samma verksamhet som tidigare, och räknar med att växa lite grann framöver, fortsätter Johan Falkman.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa