Nytt koncept på populära krogen

7 flaskor som håller till i lokalen bredvid Dryck och mat utökar sitt koncept från en gång i månaden till fyra dagar i veckan.– Det här har varit målet med min tioåriga karriär, säger bartendern Raul Nuñez.

Raul Nuñez, bartender.

Raul Nuñez, bartender.

Foto: Sven-Olof Ahlgren

Ekonomi, näringsliv & finans2017-07-27 17:19

Raul Nuñez tar anställning hos Dryck och mat och utvecklar sitt koncept 7 flaskor som kommer tillhöra restaurangen som deras cocktailbar.

– Jag kommer fortsätta ta in sju flaskor sprit och göra sju olika typer av drinkar. Det kommer vara så pass mycket variation så att menyn kan ändras varannan vecka, säger han.

Spriten ska fortsätta hålla hög kvalité och Raul Nuñez hoppas att folk utanför Uppsala letar sig fram till bardisken.

– Folk ska vi veta vad vi gör och vi kommer att försöka uppmärksamma människor runt om i landet om vårt koncept.

Öppningen sker onsdagen den 30 augusti.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!