– Jag har bra rykte, allting i den här branschen hänger på det, säger Gülbiyas Cifci som driver matstället tillsammans med sin fru Aydin Cifci och fem anställda.
Här fanns tidigare en mack. Den har byggts om och ut. Restaurangen kan nu ta emot 100 gäster, jämfört med 50 på gamla stället i Centrumhuset. Från riksvägen är det enkelt att svänga in på stora p-ytor. Till våren skall en utomhusservering byggas.
– Vi har a lá carte, grillmeny, turkiskt och grekiskt. Vi ägnar oss även åt catering, bröllopsmat och julbord, säger Gülbiyaz Cifki.
Prislappen för bygget är cirka fyra miljoner kronor. Om- och tillbyggnaden inleddes i december föra året. Ett tiotal olika entreprenörer och 40-talet hantverkare har varit engagerade.
– Samtliga är lokala, säger projektledaren Per Hanold från Vittinge.
Någon formell invigning ägde inte rum igår.
– Men det kommer. Vi tänker bland annat satsa på en trubadur vid det tillfället, säger Gülbiyas Cifki.