â Jag har bra rykte, allting i den hĂ€r branschen hĂ€nger pĂ„ det, sĂ€ger GĂŒlbiyas Cifci som driver matstĂ€llet tillsammans med sin fru Aydin Cifci och fem anstĂ€llda.
HÀr fanns tidigare en mack. Den har byggts om och ut. Restaurangen kan nu ta emot 100 gÀster, jÀmfört med 50 pÄ gamla stÀllet i Centrumhuset. FrÄn riksvÀgen Àr det enkelt att svÀnga in pÄ stora p-ytor. Till vÄren skall en utomhusservering byggas.
â Vi har a lĂĄ carte, grillmeny, turkiskt och grekiskt. Vi Ă€gnar oss Ă€ven Ă„t catering, bröllopsmat och julbord, sĂ€ger GĂŒlbiyaz Cifki.
Prislappen för bygget Àr cirka fyra miljoner kronor. Om- och tillbyggnaden inleddes i december föra Äret. Ett tiotal olika entreprenörer och 40-talet hantverkare har varit engagerade.
â Samtliga Ă€r lokala, sĂ€ger projektledaren Per Hanold frĂ„n Vittinge.
NÄgon formell invigning Àgde inte rum igÄr.
â Men det kommer. Vi tĂ€nker bland annat satsa pĂ„ en trubadur vid det tillfĂ€llet, sĂ€ger GĂŒlbiyas Cifki.