Tidningen har tidigare skrivit om kadavret som låg utanför restaurangen John's kök och bar i Skutskär, där 29-årige Dennis Göransson är anställd. Hans syster och systerns man John al Sheikh äger restaurangen.
Flera Skutskärsbor sägs ha ringt polisen, men kadavret låg ändå kvar. Så Dennis Göransson tog tag i saken.
– Den låg utanför min arbetsplats, så jag kände att om inte någon tar bort den så får man ta tag i det själv, säger Dennis Göransson.
Hur gjorde du?
– Jag tog den i bakbenen och drog den 50–60 meter från där den låg till en gräsplan nära skogen bakom restaurangen. Jag har ingen aning alls om hur man hanterar döda djur, men jag skulle göra om det om det skulle behövas. Det passerar mycket folk och barn där.
Fredrik Bergh, informationssekreterare vid Nationella viltolycksrådet, råder att när det gäller viltolyckor så bör man ringa 112 istället för 114 14. Polisen svarar och agerar då fortare och kopplar in en eftersöksjägare som letar upp djuret.
När det gäller att plocka upp ett redan dött djur är det antingen markägaren eller kommunens ansvar. Om djuret dör på privat mark är det markägaren som bör ta hand om kadavret. Annars ska kommunen kontaktas och ta ansvar för bortplockandet.
Nu när det aktuella kadavret ligger i skogen ligger ansvaret hos skogmarkens ägare.
– Kadavret som nu ligger i skogen kommer naturligtvis att försvinna, säger Fredrik Bergh.