Vår koncern

Upsala Nya Tidning är en av Sveriges största lokaltidningar och Upplands ledande dagstidning.

Kundinfo2023-03-15 09:39

Du kan ta del av våra lokala nyheter på vår nyhetssajt, i vår app, som papperstidning och som e-tidning. Du kan också följa oss på sociala medier och prenumerera på våra nyhetsbrev. 
 

En del av NTM

Upsala Nya Tidning grundades 1890 och ägs från år 2010 till hälften av UNT:s förvaltningsbolag, som i sin tur ägs av Axel Johanssons stiftelser, och till hälften av tidningskoncernen NTM. Från 2010 äger UNT:s förvaltningsbolag i sin tur även drygt 20 procent av NTM.

NTM av Sveriges största bolag för lokal media med verksamhet i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Västerbotten och Norrbotten. Det fria ordet och oberoende journalistik har varit kärnan i vår verksamhet i mer än 250 år. 

NTM är stiftelseägd, vilket garanterar oberoende journalistik och möjligheten att agera långsiktigt, med främsta syfte att bedriva publicistisk verksamhet.

Som Premium-prenumerant på någon av NTM:s nyhetstitlar får du tillgång till alla våra lokala nyhetssajter

Inom koncernen ingår även distributionsbolaget Svensk Hemleverans, tryckeriet Pressgrannar, reklambyrån Fluid, ljudbyrån Online Voices och bredbandstjänsten Folke

Läs mer om NTM på hemsidan ntm.se.

Nyhetssajter inom NTM

Se vår film om NTM-koncernens syfte här: