Annonssamarbete med United Spaces

Coworking: Ett skräddarsytt upplägg med kontor och nätverk

Vill du jobba i Uppsalas vackraste byggnad? Inga problem! Med ett skräddarsytt upplägg får du ta del av inspirerande arbetsmiljö, hög flexibilitet och spännande nätverk som erbjuds hos United Spaces. Helt enkelt coworking när den är som bäst.

Vad är coworking och vad erbjuder United Spaces?
I gamla Rådhuset på Vaksalagatan hittas sedan 2021 United Spaces, ett av Sveriges ledande coworkingföretag. Coworking innebär gemensamma kontorslokaler och på United Spaces erbjuds en rad alternativ. Här finns lounge- och skrivbordsplatser, egna kontor i olika storlekar, gott om mindre rum, mötesrum, kök samt härliga loungeytor för häng, lunch och samtal.

undefined
undefined
Härliga loungeytor - perfekta både för avslappnat häng och bra fokus.
undefined
United Spaces lokaler i Uppsala hittas i gamla Rådhuset och erbjuder en vacker atmosfär.

– United Spaces är perfekt för den som letar efter nya möjligheter och konceptet med coworking gör arbetsmiljön både roligare och smartare. Här finns allt du behöver, precis som på ett vanligt kontor, men också allt det som gör kontoret till en plats man längtar till och vill vara på, säger Marie Nygard som är Community Manager sedan i februari. Hon fortsätter:
– Målet är att du ska kunna komma hit och fokusera på jobbet. Vi tar hand om resten!

Att stämningen är varm och inbjudande känns redan från det att man kliver in genom porten. Här samlas kreativa, ambitiösa och framåtlutade företag – och en fördel med coworking är möjligheten att ha utbyte och knyta kontakter med människor från olika branscher. 

– Man ska inte behöva pendla till Stockholm för att ta del av nätverkande. Vår ambition är att skapa en inspirerande miljö och vi ordnar med allt från event och gästföreläsningar till frukostar och after works, berättar Marie. 

undefined
Lokalerna erbjuder goda möjligheter för medlemmarna att ordna egna event, oavsett om det är ett mindre frukostseminarium eller större mingel.

Utöver nätverk vill United Spaces skapa de bästa förutsättningarna för din arbetsdag. Här hittar du ergonomiska stolar, inbjudande soffor och smarta mötesrum. Oavsett om du vill ha ett eget kontorsrum för ostörda stunder eller föredrar att jobba i loungemiljö så kan du enkelt ta del av alla fördelar med coworking. 

– Coworking fungerar för väldigt många och vi har märkt en stor skillnad i hur vi arbetar idag. Flexibiliteten är jätteviktig, vi har många olika typer av medlemskap och vi kan enkelt anpassa medlemskapet längst vägen, förklarar Marie och fortsätter:
– Vi vill hjälpa dig att slippa tänka på alla små detaljer som lätt blir tidstjuvar. Här är kaffet nybryggt, det är bläck i skrivaren och alltid städat. 

Många medlemmar är överens om smidigheten i att slippa tänka på allt ansvar som kommer med att ha eget kontor är av de största fördelarna med United Spaces. Att dessutom slippa långa och krångliga hyresavtal är ett stort plus. Göran Brocknäs är VD och grundare av Idealstad, som bland annat arbetar med stadsdels- och fastighetsutveckling. De letade efter flexibla lokaler med bra läge och valet föll på United Spaces. 

– I takt med att vår verksamhet vuxit har vi fått hjälp med upplägg som passar det vi behöver! En fördel är också att vi kan utnyttja United Spaces lokaler på andra orter och enkelt ordna egna event för våra kunder, förklarar han. 

undefined
"Hos United Spaces slipper du långa och krångliga hyresavtal", säger Göran Brocknäs, medlem.

Vad uppskattar ni mest med coworking?
– Där människor möts skapas idéer. Flödet av kreativa och kunniga personer gör det enkelt att knyta nya kontakter och det är ett härligt sammanhang att vara del av, säger Göran. 

SJR, som arbetar med konsult- och rekryteringsfrågor, letade efter kontorsplats för fem medarbetare i Uppsala och hade önskemål om ett mindre kontor, men samtidigt tillgång till allt som behövs.

– Då hittade vi United Spaces, säger Charlotta Ezitis Holmström, SJR ledning, och berättar:
– Nu har vi suttit här i ett och ett halvt år och vi trivs superbra. Vi upptäcker fördelar med coworking hela tiden, allt från smidiga mötesrum för kundmöten till tisdagsfrukost och lunchträningspass. Det händer mycket här och det bästa är alla härliga människor som man möter!

undefined
United Spaces har en stor community med människor från många olika branscher.

Låter coworking i Uppsala som något för dig och ditt team?
Här kan du läsa mer om United Spaces medlemskap och boka en visning!

undefined
Är du nyfiken på coworking så hjälper United Spaces dig att hitta den bästa lösningen för dig.
undefined
undefined

Mer om United Spaces

United Spaces har erbjudit coworking sedan 1999 och har tio kontor i sex svenska städer: Stockholm, Uppsala, Göteborg, Jönköping, Malmö och Helsingborg. De har olika medlemskap som skräddarsys för att passa just dina behov och som medlem har du tillgång till allt du behöver för effektivt och bekvämt arbete. Idag hittas över 4000 medlemmar som är verksamma inom en mängd branscher och områden - perfekt för att knyta nya kontakter och skapa nätverk!