Annonssamarbete med EM Home och Vålamagasinet Ny möbeldestination på känd inredningsadress i Uppsala

Ny möbeldestination på känd inredningsadress i Uppsala

Nu slipper du som vill handla möbler och inredning åka till flera ställen i stan. Uppsalas bredaste design- och möbelutbud samlas under samma tak när Vålamagasinet flyttar in till EM Home i Fyrislund. Samtidigt breddar Vålamagasinet sortimentet när de blir en del av Svenska Hem-kedjan.

Sylveniusgatan 7 i Fyrislund ska stilla Uppsalabornas behov av design och möbler. EM Home, som funnits på adressen sedan 1977, gör plats för sin systerbutik Vålamagasinet/Svenska Hem som kommer att ligga i samma byggnad. 

Kolla in läckra nyheter hos Vålamagasinet!

undefined
Med både Vålamagasinet/Svenska hem och EM Home på samma adress blir det dubbel lycka för alla inredningsfantaster som besöker Sylveniusgatan 7 i Fyrislund.

Fredagen den 25 oktober invigs butikerna. Just nu pågår ombyggnad och färdigställande för fullt, men den nyfikne kan se förvandlingen och börja handla redan sista helgen i september då butikerna smygöppnar. 

Ta del av EM Homes omfattande utbud här!

Att dela tak ska underlätta för kunderna då ett större och bredare sortiment av möbler och inredning i flera olika prisklasser kommer att erbjudas.

– Vi har alltid hänvisat kunderna mellan våra butiker. Nu blir det enklare när allt för hemmet och allt kunden behöver finns på samma adress. Nu får vi två starka möbelkedjor samt en premium- och designbutik i samma hus, säger Marcus Teglund, butiksansvarig på EM Home och Michael Pettersson, butiksansvarig på Vålamagasinet/Svenska Hem.

undefined
Det sitter i detaljerna.

Vålamagasinet tar Svenska hem till Uppsala

Vålamagasinet är en av Sveriges äldsta möbelbutiker grundad redan 1896 och har varit en självklar destination för Uppsalas inredningsfantaster i generationer. Sortimentet har sedan länge bestått av noga utvalda möbler, design och inredning från nordiska och internationella kända varumärken.

undefined
Karaff från Ferm Living hittar du på Vålamagasinet/Svenska hem.

I och med flytten tar de Svenska Hem till Uppsala när de blir en del av den omtyckta möbelkedjan. Det innebär att Uppsalaborna för första gången hittar Svenska Hems unika sortiment i sin hemstad. 

undefined
På Vålamagasinet/Svenska hem finns ett stort köksutbud för den premiumkänsliga konsumenten.

– Svenska Hem står för kvalitet. Den stora svenska kedjan har prisvärda kvalitetsmöbler. Vålamagasinet och Svenska Hems sortiment gifter sig bra och innebär att vi kommer att kunna erbjuda en ännu bättre mix och kombination av möbler och inredning säger Michael, som även lyfter butikens stora utbud av designbelysning samt inredningsdetaljer.

undefined
1. Drop Chair i Leather från Fritz Hansen, design Arne Jacobsen, 22 999 kr. 2. Bordlampa från Flos, design Giacomo/Castiligioni, 15 475 kr. 3. Kudde från Boucle, design Chhatwal & Jonson, 895 kr. 4. Fåtölj från Dux, design Bruno Mathsson, 57 585 kr. 5. Portabel Lampa VP9 från &Tradition, design Verner Panton, 2 080 kr.

Sängexperter under samma tak

EM Home kommer även fortsättningsvis att satsa mycket på sängar och sovrummet.

undefined
Få hjälp med konsten att välja rätt säng på EM Home.

– Vi har en stor sängavdelning på EM Home och sitter på massor av kunskap om hur man väljer rätt säng, säger Marcus.

Han fortsätter: 

– Sängen är en av hemmets viktigaste möbler och vi utbildar och uppdaterar vår personal regelbundet för att kunna vägleda och hjälpa våra kunder att hitta rätt i vårt breda sängutbud.

undefined
EM Home har också ett stort utbud av soffor. Här är en howardsoffa ur deras sortiment.

EM Home säljer sängar i alla prislägen och erbjuder en mängd olika varumärken såsom, Carpe Diem, Tempur, Ekens, Dux, Hästens, Dorbien, Elite, North Beds med flera.