Annonssamarbete med Dina FörsÀkringar

Föreningar och organisationer i Uppsala med omnejd - nu kan ni söka sponsring hos Dina FörsÀkringar

Dina FörsĂ€kringar Mitt har sponsrat föreningar i och kring Uppsala sedan flera Ă„r tillbaka. Nu tar de ett omtag för att bland annat skapa en levande landsbygd, öka integrationen samt bidra till att förbĂ€ttra den psykiska- och fysiska hĂ€lsan hos barn och unga. – Vi vill ge tillbaka till samhĂ€llet och vĂ„ra medmĂ€nniskor, sĂ€ger Linda NĂ€slund, affĂ€rsomrĂ„deschef marknad.

Om du, din förening eller organisation Àr intresserad av att söka medel tar Dina FörsÀkringar Mitt emot ansökningar löpande. LÀs hÀr nedan hur du eller ni gÄr till vÀga.

Om du, din förening eller organisation Àr intresserad av att söka medel tar Dina FörsÀkringar Mitt emot ansökningar löpande. LÀs hÀr nedan hur du eller ni gÄr till vÀga.

Foto: Dina FörsÀkringar

Native2023-01-18 06:00
Detta Àr ett annonssamarbete.

Dina FörsÀkringar Mitt har sponsrat föreningslivet under mÄnga Är. Det har blivit en naturlig del av deras vardagliga arbete, men nu vill de ge tillbaka mer till samhÀllet. FrÄn och med i Är kommer de att ge medel till fristÄende projekt som bidrar till samhÀllsnyttan.

– Om vi blickar tillbaka i tiden sĂ„ har vi tidigare sponsrat föreningarnas löpande verksamhet. Nu paketerar vi om hela konceptet och ger alla föreningar, organisationer och engagerade eldsjĂ€lar möjlighet att ansöka om stöd för enskilda projekt, sĂ€ger Linda NĂ€slund, affĂ€rsomrĂ„deschef marknad.

Skicka in din ansökan och lÀs mer - klicka hÀr

undefined
Behöver gymnastiksalen rustas upp? Är fotbollsföreningen i behov av nya fotbollar? Dina FörsĂ€kringar Mitt uppmanar alla att söka medel - bĂ„de för stora och smĂ„ projekt.

Dina FörsÀkring Mitts omrÄde innefattar; GÀvleborg, Dalarna, VÀstmanland, Uppsala, Stockholm och Södermanland. Hon berÀttar att de kommer att prioritera fristÄende projekt, aktiviteter eller initiativ, som pÄ olika sÀtt bidrar till att skapa ett levande lokalsamhÀlle, öka integrationen och jÀmstÀlldhet.

– Vi tittar ocksĂ„ pĂ„ om projektet motverkar socialt och ekonomiskt utanförskap. Det Ă€r Ă€ven viktigt för oss att ansökningarna har fokus pĂ„ hĂ„llbar utveckling, sĂ€ger Linda NĂ€slund.

LÀs mer om vilka projekt som prioriteras pÄ Dina FörsÀkringars hemsida

undefined
Dina FörsÀkringar Mitt fortsÀtter sponsra föreningar i och kring Uppsala. "Vi vill hjÀlpa till att skapa ett levande lokalsamhÀlle", sÀger Linda NÀslund.

Om du Àr intresserad av att söka medel tar Dina FörsÀkringar Mitt emot ansökningar löpande. En speciellt utsedd kommitté kommer att gÄ igenom alla ansökningar fyra gÄnger om Äret. Glöm inte att skriva en tydlig motivering till varför just du, organisationen eller föreningen ska fÄ medel.

– Hockeyrinken i ditt bostadsomrĂ„de kanske Ă€r i stort behov av bĂ€ttre belysning för att öka tryggheten. Det kan ocksĂ„ vara din lokala fotbollsförening som behöver nya bollar, sĂ€ger Linda och fortsĂ€tter:

– Ett litet projekt Ă€r lika viktigt som ett stort projekt.

Det finns Àven eldsjÀlar som hjÀlper utsatta mÀnniskor med bland annat matkassar.

– VĂ„rt omtag kring sponsring ligger helt rĂ€tt tiden. Det Ă€r sĂ€mre tider och lĂ„gkonjunktur. Vi mĂ€rker att det finns ett ökat behov av stöd – och vi vill hjĂ€lpa till att skapa ett levande lokalsamhĂ€lle, sĂ€ger Linda NĂ€slund.

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ UNT.