Annonssamarbete med Bergströms Ur

Pricken över i

Den är liten i storlek jämfört med ditt hus. Den väger en bråkdel av vad din bil gör. Ändå säger din klocka så mycket om vem du är, precis som din bostad, din bil och dina kläder. Man kan säga att klockan är pricken över i:et.

Foto: Product Line / Baume & Mercier

Native2022-05-25 11:10
Detta är ett annonssamarbete.

Baume & Mercier är ett av de äldsta schweiziska klockmärkena. I mer än 190 år har det satt spår med sina handgjorda ur. Både genom de exakta och hållbara urverken, men också med design som är rätt i tiden. Klockan är ett tydligt statement i din vardag men också ett diskret och elegant smycke till fest.

Se klockorna i Bergströms webbutik

undefined
CLIFTON BAUMATIC 40 mm - 10467 KRONOMETER

"ACCEPT ONLY PERFECTION, ONLY MANUFACTURE WATCHES OF THE HIGHEST QUALITY" 
Louis-Victor & Célestin Baume

undefined
CLIFTON BAUMATIC DAY DATE, MOON PHASE 42 mm - 10548

CLIFTON BAUMATIC

Clifton Baumatic-kollektionen markerar en ny era för Baume & Mercier. Den kombinerar diskret elegans med teknisk tillförlitlighet, tack vare sitt in-house urverk. Baumatic är designad enligt följande grundpelare:

Precision:

Certifierad med en felmarginal på endast -4 till +6 sekunder per dag.

Gångreserv:

120 timmar eller cirka 5 dygn.

Antimagnetisk:

Upp till 1500 Gauss. Motståndskraftig mot magnetism som du utsätts för vid användning av telefoner, surfplattor och alla småsaker som magnetlåset på väskan du bär med dig.

Serviceintervall:

Cirka 7 år.

undefined
Clifton Baumatic 10548 BACK


Clifton Baumatic-kollektionen finns i stål, guld/stål och i 18K roséguld. Modellerna har urtavlor i olika färger med graderade mönster. Alligatorremmar med trippelt viklås ger bra komfort och klockan sitter säkert på armen. Klockans baksida ger en snygg look genom safirglaset som visar in-house Baumatic-urverket.

Se klockorna i Bergströms webbutik

RIVIERA – En ikon är tillbaka

undefined
Riviera Baumatic 42 mm – 10617

Det finns många likheter mellan bil- och klockindustrin. Under de senaste tio åren har stadsjeepar blivit allt populärare. Nästan alla bilmärken har minst en suv-modell i sortimentet. Inte för att du ska köra i terrängen utan för att en suv är mest praktisk oavsett vart du ska och vad du ska ha med dig. Att köra suv ger också uttryck för en sportig och aktiv livsstil, en image de flesta vill ha.

Så är det också i klockornas värld. Baume & Merciers Riviera-kollektion är en sådan suv. Den passar vilken outfit och vilket tillfälle som helst. Den lanserades 1973 och är fortfarande lika igenkännlig med sin 12-kantade ring runt glaset. Den smyger lätt under skjortmanschetten och ger en diskret elegant look.

undefined
Riviera 36 mm - 10675
undefined
Riviera 36 mm - 10679

Riviera-kollektionen består av totalt 15 modeller. Tre kronografer i 43 mm, sju modeller i 42 mm och fem modeller i 36 mm att välja mellan. Kollektionen är ännu mer spännande tack vare Baume & Merciers nya ”Fast Strap System”. Det tar bara sekunder att byta från länk till gummiband och vice versa utan att använda verktyg. Tre olika färger gummiband för honom och fem olika färger för henne.

"Det är glädjande att Baume & Mercier med den nya Riviera-kollektionen lanserar en sportig dammodell. Möjligheten att snabbt och enkelt växla mellan gummiband och länk ger tillfällen att matcha med färger och stil på kläder."
Pia Kevin i Product Line, distributör av Baume & Mercier i Norden & Baltikum

Baume & Mercier är "Affordable Luxury". Klockorna är klassiska, snygga och eleganta – och passar honom eller henne som vill ha något som inte alla andra har. Kvalitet, tillförlitlighet och prestanda behöver ingen översättning. Man förstår det när man har klockan på armen.

Se klockorna i Bergströms webbutik

Riviera 10616
Riviera 10616
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på UNT.