Annonssamarbete med Ad Astra by Elite

Här ska du ordna ditt nästa firande – om du älskar Italien

Vankas det festligheter? Varför inte ge dina gäster en italiensk drömresa utan att lämna Sverige? På Ad Astra by Elite kan du njuta av ett lyxigt firande med italiensk prägel på hemmaplan. Hotellet är utmärkt om du fyller jämnt, ska ordna svensexa, möhippa eller vill ha ett speciellt julfirande.

Kryp ner i ett varmt bad med dina nära och kära.

Kryp ner i ett varmt bad med dina nära och kära.

Foto: Ad Astra by Elite

Native2024-10-01 04:00
Detta är ett annonssamarbete.

Älskar du Italien och vill anordna ett firande du aldrig glömmer? Då borde du ha din tillställning på Ad Astra by Elite!

Ad Astra by Elite är destinationshotellet som tar dig till Italien utan att du behöver resa långt. Maten, drycken, inredningen – och till och med dofterna andas Medelhavet. Här finns dessutom ett 1000 kvadratmeter stort spa där du och dina gäster kan koppla av.

undefined
Skräddarsy ditt firande och få det precis som du vill ha det.

Skräddarsy ditt kalas

På Ad Astra by Elite finns något för alla och här kan du anpassa ditt firande efter dina specifika önskemål. Bjud in till en privat middag i ett chambre séparée eller reservera hela innergården La Piazza åt en fördrink. Du som vill bjuda på något utöver det vanliga kan boka champagnekaraoke eller spa. Dessutom har hotellet en alldeles egen biograf där ni kan gå på filmvisning.

undefined
Är du en filmälskare? Bjud in dina gäster till en visning på vita duken!

Italiensk mat med något för alla smaker

Hotellet har flera olika restauranger. De italienska menyerna bjuder på höjdpunkter som passar alla i sällskapet. Hotellet hjälper dig att skräddarsy en meny eller buffé som du och dina gäster kommer att älska. På à la carte-menyn finns allt från pasta, råbiff och polenta, till pizza och havsabborre.

undefined
Havsabborren är en populär rätt bland gästerna.

Minnesvärda aktiviteter

Kanske kommer ni hit för att koppla av eller för att komma upp i varv. I det nybyggda spat njuter ni av uppvärmda bassänger både inne och ute, tre olika sorters bastur, en kallkälla och en fotbadsstation. Skäm bort dig lite extra med en behandling – mellan 20 och 80 minuter lång. 

undefined
Spa är en minnesvärd aktivitet att fira med.

Vill du höja stämningen rejält rekommenderas att boka champagnekaraoke. Här fyller ni på med bubblor i glasen och dansar, sjunger och umgås.

Få hjälp att anordna din dag

Vilket sorts firande du än har i åtanke, när det är dags eller hur många gäster du bjuder, hjälper hotellets personal till med planeringen. Och kom ihåg – Ad Astra by Elite är vackert året om – oavsett om du vill ha ditt firande en fin höstdag, krispig vinterdag eller härlig sommardag. 

undefined
Bjud in dina nära och kära till ett oförglömligt firande.
Ad Astra by Elite

Vad? Nyöppnat destinationshotell med italiensk prägel och 1000 kvadratmeter spa. 

Var? Södertälje, vackert beläget precis vid natursköna Snäckviken.

Hur? Hör av dig till Ad Astra by Elite för att boka din fest och läsa mer.

Hotellet har ett eget parkeringsgarage. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på UNT.