Annonssamarbete med Elon Bolandcity

Skapa drömköket med Nordanro

Med Elons eget varumärke Nordanro kan du bygga ditt personliga drömkök. ”Vi har marknadens bredaste sortiment av luckor och en stor variation av färg och finish”, säger Fredrik Berggren, butikschef på Elon Bolandcity.

Butikschefen Fredrik Berggren visar upp det stora urvalet av luckor som ingår i Nordanro-serien. ”Det är en flexibel serie till ett rimligt pris”, säger han.

Butikschefen Fredrik Berggren visar upp det stora urvalet av luckor som ingår i Nordanro-serien. ”Det är en flexibel serie till ett rimligt pris”, säger han.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2024-09-12 03:00
Detta är ett annonssamarbete.

Hos Elon Bolandcity i Uppsala får kunderna hjälp med helhetslösningar för sina kök. Den erfarna personalen, med expertis inom både kök och vitvaror, hjälper kunder med personliga och högkvalitativa lösningar.

– Många återförsäljare fokuserar enbart på kök eller vitvaror från egna märken. Vi har i stort sett alla varumärken inom vitvaror och med vårt eget märke Nordanro erbjuder vi ett kökssortiment med nästintill oändliga möjligheter, säger butikschefen Fredrik Berggren och fortsätter:

– Vi kan verkligen hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning för hela sitt kök. 

undefined
På Elon Bolandcity kan du få hjälp att bygga ditt personliga drömkök. Personalen är experter på både kök och vitvaror.

Nordanro omfattar ett brett fast sortiment och ett öppet sortiment där kunden kan få måttanpassade lösningar efter just sina behov. Utöver kök finns förvaringslösningar för hemmets alla andra rum som garderober, förvaringsmöbler, TV-möbler och badrum i samma serie. 

Läs mer om Nordanro kök här.

– Det är en flexibel serie till ett rimligt pris. Vi har marknadens bredaste sortiment av luckor och erbjuder en stor variation av färg och finish. Alla luckor är miljöcertifierade, säger Fredrik och fortsätter:

– Vi vet att det finns ett kök för alla och vi hjälper våra kunder att hitta sitt. 

undefined
Vinkelkök, Natur – Easytouch, Nordanro Premium kökssystem. Nordanro Premium ger dig ett unikt och personligt premuimkök - hållbart tillverkat och medvetet miljömärkt.
undefined
Ett kök i retrostil från Nordanro Flex kökssystem. Det breda urvalet av luckor och färger gör det möjligt för dig att sätta din egen prägel på köket.

På Elon Bolandcity arbetar idag fem ordinarie anställda med gedigen erfarenhet och de flesta har arbetat länge i butiken, något som Fredrik tror att kunderna uppskattar.

– Våra kunder känner igen oss, de har förmodligen handlat av samma person tidigare. Alla som jobbar här är otroligt kunniga och våra kunder kan lita på att vi har expertisen, säger Fredrik och lägger till:

– För oss är det här mer än ett jobb, det är en livsstil. 

undefined
Tre av de anställda på Elon Bolandcity i Uppsala. Från vänster Emil Hedin (kökssäljare), Fredrik Berggren (Butikschef) och Alexander Jansson (säljare).

Fredrik och hans kollegor hjälper många kunder med helt nya kök. De är med från start till mål och bidrar med expertis inom köksplanering, materialval, val av vitvaror samt hanterar beställning och installation. Det går även att få hjälp med att förnya befintliga kök genom byten av luckor, handtag eller bänkskivor.

– Ett kök av god kvalitet håller många år. Stommen är det ju oftast inget fel på, så vill du bara göra en uppfräschning kan vi hjälpa till med mindre åtgärder som ofta gör stor skillnad.

undefined
Ge köket en uppfräschning med Nordanro Nya Luckor. Ha kvar dina befintliga stommar och byt dina gamla luckor mot nya, måttanpassade luckor i den färg och form du vill ha.

Fredrik berättar att det just nu är populärt med färg i kök, gärna mörkblått eller svart tillsammans med naturmaterial som trä i valnöt. Bra och smart belysning som är infälld i skåpsluckor och lådor efterfrågar många och det finns olika toner på ljuset för att det ska passa in i det kök man valt. Bland vitvaror gäller svart eller rostfritt. 

– Kök har blivit en viktig plats för många. Det är ofta en naturlig samlingsplats där kök och vardagsrum sitter ihop. Då vill man kunna göra platsen personlig med olika material och design på luckor. Möjligheterna är oändliga och vi kan hjälpa våra kunder att skapa just sina drömkök.
 

3 tips för den som vill byta kök:

Elon Bolandcity

Adress: Stångjärnsgatan 10, Uppsala
Hemsida: www.elon.se 

Elon är en butikskedja med produkter och tjänster till hemmet. Kedjan finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Elon är numera både Sveriges och Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror, med över 400 butiker bara i Sverige.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på UNT.