Mitt under pågående process att få en ny statsminister på plats samlas Kristdemokraterna till riksting i Norrköping.
Från att partiet under pågående mandatperiod har varit uppe vid 12-13 procent i opinionsmätningar, är siffrorna numera vid 4 procent. Vad är det som inte riktigt fungerar för KD?
Det är uppenbart att Ebba Busch inte vill prata om den långdragna husaffären, där säljaren i veckan sade sig ha ångrat att han skrev på ett förlikningsavtal. I P1 morgon hänvisade Busch till att husköpet hör till det privata och att hon därför inte vill svara på frågor om den.
Entusiastiska Busch-anhängare ser historien som ett tecken på att partiledaren vägrar vika sig när folk försöker utpressa henne till att backa. Men oavsett åsikt om själva husköpet är det knappast en fördel för en partiledare - för ett parti som gärna talar om lag och ordning - att ha dömts för grovt förtal. Som partiledare borde hon ha vetat bättre än att i stridens hetta anklaga säljarens juridiska ombud för brott.
Nu vill Busch och KD i stället blicka framåt och prata om vård och om landsbygd. KD har länge drivit linjen att vården ska förstatligas och att våra 21 regioner därmed avskaffas. På senare år har vården varit en fråga som väljarna ger partiet högt betyg i, inte alls oviktigt för ett litet parti.
När Busch inledningstalade på rikstinget kallade hon KD för Sveriges "hjärtlandsparti", ett parti för landsbygden (läs: ett parti som vill fånga borgerliga tidigare Centerparti-väljare).
I Buschs tal var det också tydligt att hon har siktet inställt på kvinnliga högerväljare. Hon säger sig vilja ha en ny feminism, för "verklighetens kvinnor", att hon vill företräda "det borgerliga jämställdhetspartiet". Hur KD-ledaren får ihop det med partiets barnomsorgspeng - som utgår från samma princip som det gamla vårdnadsbidraget - utvecklade hon däremot inte.
Hur ska kvinnor få högre pensioner, som Busch också sa sig förespråka, om de fastnar i hemmen? Signalord i all ära, men ord utan innehåll faller platt.
Desto kraftigare applåder hördes från partimedlemmarna i publiken när partiledaren pratade om familjen, hemmaplan för partiet. Att dagens KD har gått höger, och vill sitta i regering med Moderaterna, vet man redan. Men vad får väljarna med KD, som andra högerpartier inte kan erbjuda? I stället för nya utspel och slogans skulle partiet behöva tydliggöra det unikt kristdemokratiska.
Räkna aldrig ut en kristdemokrat, sade en glad Busch efter valet 2018. Nu vet hon att stödet både kan rusa uppåt - och falla pladask.