Varför är er bok Food Pharmacy en av de mest utlånade kokböckerna?
– Är den? Det är nog för att det finns starkare kopplingar än man tidigare trott mellan vad vi äter och hur vi mår.
Vad handlar boken om?
– Goda bakterier, tarmflora och att vi kan påverka vår hälsa genom att välja vad vi äter. Det är vår andra bok. Den första innehöll mer fakta. Det här mer en renodlad kokbok.
Vad innehåller den för recept?
– 65 recept i kategorierna vardagsmat, fine dining, fredagsmys, i mixern och i stället för mackor. Själva levde vi på mackor tidigare när vi inte ätit middag och var hungriga.
Vad skulle ni aldrig stoppa i munnen?
– Hela boken går ut på att fokusera på vad man ska lägga till, snarare än utesluta. Det blir enklare och mer hållbart då. Man kan lägga till grönsaker i olika fäger till sin pizza. Men om det är nånting jag skulle undvika så är det socker.
Vad jobbar ni med?
– Det här! Vi har en blogg och en podd också. Vår första bok är översatt till 15 språk. Vi har fullt upp.