Årets kafé: "Man blir lika överraskad varje gång"

De har uppmärksammats och prisats nationellt. Nu med sin tredje guldkaja på lika många år befäster de sin plats på kafétronen i Uppsala.

Tredje gången för Güntherska. Främre raden från vänster: Astrid Odén, Amanda Boson, Amanda Polak. Främre raden från vänster: Åsa Karlsson, Matilda Landing, Viktoria Landing, Anne Landing, Johan Landing, Mattias Lindberg och Claes Landing.

Tredje gången för Güntherska. Främre raden från vänster: Astrid Odén, Amanda Boson, Amanda Polak. Främre raden från vänster: Åsa Karlsson, Matilda Landing, Viktoria Landing, Anne Landing, Johan Landing, Mattias Lindberg och Claes Landing.

Foto: Sven-Olof Ahlgren

Kultur och Nöje2015-02-13 06:00

"Underbart!" "Vad kul!"

Det går inte att ta miste på glädjen inne på Güntherska när familjen Landing med personal tilldelas utmärkelsen för tredje året i rad – med ett sportuttryck ett så kallat Guldkajan-hat trick.

– Man blir lika överraskad varje gång. Samtidigt har vi en strävan att hålla uppe allt för att kunna vinna igen, säger Anne Landing.

Så vad är segerreceptet? Kvaliteten och att de gör allt från grunden, allt från vaniljkrämen till kaksmulorna på pajen, förklarar Viktoria Landing.

På Güntherska beskriver de året som gått som ett riktigt guldår. Tidigare fick de pris av branschtidningen Fast Food MagaZin, även då som årets kafé.

– Fast det här är större. Att få vinna på hemmaplan där vi har alla våra kunder är absolut viktigast, säger Viktoria Landing.

Frågan är då om det blir en fjärde guldkaja för Güntherska?– Absolut, vi ska försöka, säger en påtagligt glad Anne Landing.

Årets kafé - Motivering:

”Höga ambitioner, genuin skaparglädje och stadig trivselfaktor skapar en utsökt helhet.”

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!