Hur känns det att vara klar för slutfinalen?
– Det känns helt undebart. Det var en euforisk känsla när jag gick vidare. Jag hade det lite svårt i början, men jag lyckades leverera. Så jag känner mig oerhört stolt.
– Det är på gott och ont. Man får väldigt bra feedback, men det finns även folk som har åsikter utan grund. Det positiva är att jag har fått många nya möjligheter och att jag når ut med min mat till fler personer. Jag har till och med små barn som följer mig, som fans. En sexårig flicka ville ha min autograf och rama in den. Det tyckte jag var väldigt gulligt.
Har tävlingen varit påfrestande?
– Ja, under de här veckorna har jag varit tvungen att prestera hela tiden. I semifinalen fick jag ju avbryta tävlingen för att jag hade så ont i magen. Jag var tvungen att gå iväg och ta djupa andetag. Men jag tog mig igenom det och det gör mig extra stolt.
Vad gör du när du inte lagar mat?
– Jag skulle säga träna, men det har inte blivit så mycket av det på sista tiden. Men jag älskar att göra det! Sen älskar jag att resa också, men vem gör inte det?