Kerstin Hansson

Vår Lionskamrat och vän Kerstin Hansson har hastigt avlidit i en ålder av 81 år. Hennes närmaste är maken Göran och barnen Maria och Per med familjer. Våra tankar går till dem.

18 augusti 2019 06:00

Lions Linné Uppsala har mist en profil och arbetsmyra. Minnet av Kerstin kommer alltid att finnas kvar inom vår klubb, inte minst för de oräkneliga aktiviteter inom Lions som hon varit med och präglat. Hon var ständigt med och stöttade i alla situationer och engagemang.

När Kerstin kom med oss år 2002 deltog hon i aktivitetskommittén. Hon lärde oss mängder av hantverk från att sy väskor, förkläden och stöpa ljus till att baka kakor och saffransbröd. Hon tog initiativ till Stabbydagen i Stabby prästgård, där vi haft julmarknad de senaste åren. Kerstin var också president i klubben men hon tyckte bäst om att leda aktivitetskommittén. När hon kom med nya idéer hände det mycket, ingenting var omöjligt och det blev alltid färdigt i god tid. Hon var en sann Lionsmedlem, som följde det internationella mottot ”We Serve” (Vi ­hjälper).

Saknaden är stor för oss i klubben, där Kerstin var en omtyckt klubbkamrat och en god vän som vi alltid kommer att minnas med tacksamhet.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Birgitta Jansson Birgitta Öhman