Nya företag visar upp sig i Hubben

Under onsdagskvällen finns chans att träffa grundarna av 24 nya Uppsalaföretag.

10 april 2019 15:00

Det är företagsinkubatorn Uppsala innovation Centre som arrangerar den årliga UIC Demo Day i byggnaden Hubben i Science park.

De företag som visar upp sig är Beotop Innovation, Co-Properties, Dreamscape, Kylcylinder, Manta, Wind, Nanosized, NoNoRank, Scilns, TEMA Biotechnologies, Tag-ON, TenPenny TV, Innohale, Tvinn, Ångestappen, Hello Colic, DoloRadix, Ekosand, GDPR-commander, Myntie, Glowbalance, Hyperkonkret, Hästfokus, Social Vista och WW.

Bland de nya spännande affärsidéerna finns allt från ny trådlös kommunikation till ett nytt sätt att investera i bostadsfastigheter. Andra uppfinningar som presenteras handlar om certifieringsverktyg inom hästskötsel, virusfria syrsor för matproduktion, en flytande energiplattform och diagnosverktyg för effektiv smärtbehandling.

Samtliga deltagande start up-företag har under våren deltagit i UIC:s affärsutvecklingsprogram. Där har de dels arbetat med att verifiera att deras affärsidéer har marknadspotential, dels med att bygga konkurrenskraftiga företag.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Maria Lindblom