Annons

Waxy gör dina firmabilar rena

Precis som för vård av privatbilar tar Waxy hand om ditt företags tjänste-, transport- och lastbilar. Med ett avtal får du professionell bilvård och chansen att njuta en av ren bil ofta.

Uppsala 23 februari 2021 17:12
Detta är en annons som är köpt av ett företag.

I början av december slog Waxy upp portarna till kedjans Uppsalaanläggning i Gnista som med sina 2 100 kvadratmeter är Waxys största anläggning i Sverige hittills. Den är också Europas största i sitt slag. Här kan du tvätta bilen på ett nytt sätt – och du slipper både att blöta ner skorna och köa. Kombinationen modern tvätteknik och manuellt för- och efterarbete garanterar ett rent resultat och ger en härlig nybilskänsla.
   En tvätt tar sju minuter och anläggningen klarar av upp till 100 bilar i timmen. Sedan öppningen har många hittat hit. Över 6 000 bilar har hittills rullat genom tvättgatan. Nu tar Waxy steget och öppnar upp för av alla typer av fordon, oavsett storlek. I slutet av februari öppnar Waxy för transportbilar, som last- och husbilar, hästtransporter och båtar. I mars öppnar delen för tunga fordon, då långtradare upp till 25 meter med släp är välkomna.
   – Vi vill ta hand om alla firmabilar, både utvändigt och invändigt. På så sätt får företag med flertalet tjänstebilar chansen att njuta en av ren bil mer frekvent, säger Isak Granholm, kvalitets- och produktionsansvarig på Waxy.  

Att skapa ett avtal med Waxy är en effektiv lösning för transportörer, hantverkare och företag med många bilar. Oavsett storlek på vagnparken tas ett avtal fram som inkluderar paketpris och smidig faktureringslösning. Många kan teckna ett standardavtal och Waxy skräddarsyr även avtal för specifika behov. Ett avtal avhandlas oftast enkelt direkt i kundmottagningen med kundansvarig Cathrine.
   – Precis som för vård av privatbilar finns framtidens sätt att vårda ditt företags tjänste-, transport- och lastbilar här hos oss. Fordonen blir rena snabbt på ett miljövänligt sätt, säger Cathrine Larsson, kundansvarig på Waxy. 
   Hon poängterar också att även om man har ett standardavtal är det inga som helst problem att addera en tjänst eller två vid behov. Som exempelvis en invändig tvätt eller om man vill ta bort asfalt. 
   – Den kostnaden läggs bara på månadsfakturan, så flexibiliteten är stor, säger Cathrine Larsson.

För företag med en fordonspark över tjugo bilar, eller om man önskar betydligt fler tvättar än fyra i månaden, tecknas ett skräddarsytt avtal. Det gör man i lugn och ro med Cathrine. Då går man igenom företagets fordonsflotta och gör en behovsanalys. 
   – Idag har vi cirka 50 företagskunder och det ringer nya varje dag, det är ett himla tryck. Och de företagskunder vi redan har är otroligt nöjda, dels för att bilen blir så ren, dels med vår personliga service, säger Cathrine Larsson. 

En vanlig underhållstvätt rekommenderar Waxy att man gör ungefär en gång i veckan, beroende på väder, och en mer djupgående tvätt som inkluderar invändig rengöring, cirka en gång i månaden. 
   – Har man bilar som åker runt till kunder eller om kunder till och med åker med i bilarna är det trevligt om bilen är ren och fräsch. Fordonen representerar ju företaget, säger Cathrine Larsson. 

Ett av företagen som idag har ett samarbetsavtal är Würth Svenska AB. De valde att teckna ett abonnemang hos Waxy för deras professionalism. 
   – Resultatet efter att man lämnat sin bil är fantastiskt. Bilen blir verkligen ren efter att ha passerat den avancerade tvättgatan som tar bort smuts som många andra biltvättar missar. Man använder professionella metoder och bra och miljövänliga produkter för bilvård. Priset för det man får är dessutom riktigt bra, säger Fredrik Hjelmberg på Würth Svenska AB.

Ett annat företag som har avtal hos Waxy är Svanfeldts Coffee – kaffeföretaget som skänker tio kronor per sålt kilo kaffe till Hjärnfonden. Grundaren Ditte Svanfeldt berättar att avtalet hos Waxy fungerar väldigt bra – att det både är prisvärt och att servicen är utomordentlig.
   – Jag har saknat den här typen av bilvård i Uppsala. Har tidigare inte velat tvätta bilen i en vanlig biltvätt, men hos Waxy blir den som ny. Jag kan varmt rekommendera att skaffa ett avtal om man vill ge bilen en spabehandling av rang, säger Ditte.


Waxy planerar att växa till närmare 70 anläggningar i Norden.

Håll dig uppdaterad om det senaste på Waxy Uppsalas Facebooksida och Instagramsida

Waxy Uppsala

Waxy skräddarsyr en bilvårdslösning för dina specifika behov. Som standard erbjuds bland annat utvändig tvätt, ut- och invändig tvätt, rekond light, helrekond, lackförsegling ny bil, lackförsegling begagnad bil, asfalts- och flygrostborttagning, luktsanering, avstripe, polering samt motortvätt. För bilhandlare erbjuds också nybils- och leveranstvätt, och finns behovet att hämta och lämna fordonen så löser Waxy även det. 

Adress: Upplagegatan 2

Öppet
Mån–fre: 08.00–18.00 
Lör–sön: 10.00–16.00

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent på UNT. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister.

Waxy
Annons
Waxy

Maximalt ren bil med minimal miljöpåverkan

Annons
Waxy

Högteknologisk fordonsvård för den kräsne