Annons

De skräddarsyr din bostadsaffär

Hos ROI Fastighetsmäkleri i Uppsala är varje bostadsaffär unik. Med en gedigen Uppsalakännedom och fingertoppskänsla för det lilla extra ser de till att skapa optimala förutsättningar för varje enskild försäljning.

Uppsala 14 september 2020 12:15
Detta är en annons som är köpt av ett företag.

Att hitta en fastighetsmäklare i Uppsala är inte svårt. Många är de som gärna förmedlar bostäder på den fina marknaden i Sveriges fjärde största stad. Metoderna och tillvägagångssätten skiljer sig dock, och för drygt åtta år sedan grundades ROI Fastighetsmäkleri, där erfarenhet, lokalkännedom och flexibilitet ligger till grund för mäklarnas arbetssätt. 
   De fyra fastighetsmäklare som idag utgör ROI Fastighetsmäkleri har en lång bakgrund som mäklare i Uppsala och de har låtit sina bästa erfarenheter utgöra stommen för hur man förmedlar bostäder hos ROI. 
   – Det behöver finnas en ödmjukhet inför att varje bostad har olika förutsättningar. Nyckeln är ett genuint engagemang i varje objekt och att skräddarsy upplägget för bostadsaffären, både för att kvalitetssäkra processen och för att bidra till en så lyckad affär som möjligt, säger Daniel Söderström, fastighetsmäklare på ROI. 

ROI är en förhållandevis liten spelare på Uppsalas mäklarmarknad sett till antalet anställda, men att bli störst eller att växa snabbt är inget de strävar efter. 
   – De möjligheter vi har att skräddarsy varje bostadsförsäljning är unik och utgör kärnan i vår affärsidé. Tack vare att vi är ett mindre företag har vi korta beslutsvägar och kan anpassa oss fritt och snabbt efter behov. Vi kommer bli fler framöver, men då krävs det också att man som ny delar vår vision och passar som en i teamet. Vi har i dagsläget klart med ytterligare en mäklare som kommer ansluta framöver, säger Daniel. 
   Hos ROI har varje mäklare helhetsansvaret för sina bostadsaffärer – från första till sista möte med säljare och köpare. Fastighetsmäklare Staffan Fritzell konstaterar att det blir en trygg process för alla inblandade och att de därigenom kan hålla en hög servicenivå.
   – För att kvalitetssäkra alla steg i försäljningsprocessen sköter jag som mäklare samtliga kontakter med allt från säljare och spekulanter till fotografer, besiktningsmän och banker. Vi har inga assistenter, administrativ personal, eller något moderbolag som vi får direktiv från, säger han. 
   Mattias Hellström, även han fastighetsmäklare, understryker att servicenivån är en av de punkter där de får högsta betyg av sina kunder. Varje säljare har unika förutsättningar och önskemål, och det är utifrån dessa faktorer vi skräddarsyr hela affären för att skapa optimala förutsättningar.
   – Varför vi får så höga betyg av våra kunder är till stor del tack vare att vi lägger mycket tid och fokus vid varje försäljning. Vi sätter oss helt enkelt in i varje detalj som rör bostaden vilket skapar en trygghet hos våra kunder, konstaterar han. 

ROI grundades i Uppsala av Uppsalabor och har byggt sin premiumtjänst utefter den marknad och de behov som finns här. Detta i kombination med en stor flexibilitet ger kunden ultimata förutsättningar vid en försäljning. 
   – Vi som jobbar på ROI kan Uppsala och har både bott och verkat här under lång tid. Att ha god kunskap om det geografiska området och dess marknad är en viktig pusselbit för att kunna förmedla en bostad på ett professionellt sätt, säger Daniel.
   Hos ROI handplockas de samarbetspartners de både jobbar med och rekommenderar – allt från fotografer och inredare till banker, och även här ligger den goda Uppsalakännedomen till grund för vilka ROI samarbetar med. 
   – Då vi värnar om vårt starka varumärke är vi noggranna med vilka vi arbetar med. En förutsättning är att de delar vårt synsätt, det måste helt enkelt bli bra och rätt för att vi ska behålla vårt goda rykte, konstaterar Staffan.

Hos ROI är man trygg i sitt arbetssätt och de allra flesta bostadsförsäljningar som går via ROI gör det på grund av att bostadssäljaren blivit rekommenderad att anlita ROI.  
   – Att bostadssäljare vänder sig till oss för att de rekommenderats av andra som varit nöjda med sina försäljningar och hur processen skötts från vårt håll är såklart roligt, men också ett tydligt kvitto på att vi arbetar på rätt sätt, menar Mattias.
  De uppmuntrar samtidigt bostadssäljare att inte tveka över att jämföra ROI med andra mäklare när de går i säljtankar för att skapa sig en bild över vem som kan erbjuda det bästa upplägget för just deras bostad.
   – Funderar du på att sälja din bostad framöver är det alltid en fördel att börja processen i tid. Detta för att exempelvis ha utrymme att ta bra bilder, för att hinna åtgärda sådant som ökar din bostads värde, och inte minst för att hitta rätt mäklare för dig – som du känner förtroende för. Vi vet att vi har ett arbetssätt som tål att jämföras. Det är ett stort beslut som är viktigt att det blir rätt, och vi känner oss trygga i vårt arbetssätt, säger Staffan Fritzell avslutningsvis.

Håll dig uppdaterad om det senaste hos ROI Fastighetsmäkleri på deras Facebooksida.

FAKTA

ROI Fastighetsmäkleri startade våren 2012. Affärsidén var då som nu att erbjuda mäklartjänster i Uppsala med omnejd med hög servicenivå baserad på god lokalkännedom och goda kunskaper om marknaden. Hos ROI arbetar idag fyra aktiva mäklare Tove Söderström, Daniel Söderström, Mattias Hellström och Staffan Fritzell.

Kontakta ROI
018-12 77 00
info@roimakleri.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent på UNT. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister.