Annonssamarbete med Hemnet

46 år av framgång på Uppsalas bostadsmarknad

Riksmäklaren Uppsala har under närapå ett halvt sekel hjälpt upplänningarna att köpa och sälja bostäder. Mycket har förändrats både på bostadsmarknaden och i kommunikationen med kunderna, men mäklarens huvuduppgift är på många sätt densamma idag som när firman grundades.

Med gedigen erfarenhet i branschen säljer Riksmäklaren Uppsala med vd Ulrika Lööf i spetsen bostäder som aldrig förr, inte minst på nyproduktionssidan.

Med gedigen erfarenhet i branschen säljer Riksmäklaren Uppsala med vd Ulrika Lööf i spetsen bostäder som aldrig förr, inte minst på nyproduktionssidan.

Foto: Riksmäklaren Uppsala

Native2020-10-27 16:20
Detta är ett annonssamarbete.

Att Riksmäklaren Uppsala står stadigt råder inga tvivel om. Företagets vd Ulrika Lööf konstaterar att siffrorna för juli månad i år innebär att det är den bästa juli någonsin.
   – Det visar verkligen att det är många som har valt att anlita oss och att vi är ett av Uppsalas ledande mäklarföretag, säger hon.

Bakom den stadigt upptrappade framgången de senaste åren ligger en nysatsning på marknadsföring kombinerat med ett stort kundfokus.
   – Vi är genuint intresserade av våra kunder och arbetar för att det ska kännas självklart för dem som köper bostad via oss att anlita oss den dag det är dags att sälja, menar Ulrika.
   Hon poängterar också att relationen med kunden inte bara handlar om de cirka tre veckor en bostadsaffär tar.
   – Vi vill fortsätta följa kunden genom hela bostadskarriären, vilket vi gör genom att vara pålästa, glada, engagerade och ge det lilla extra för både säljare och köpare. Och just eftersom vi vill vara kundens mäklare genom hela livet är det bra att alla mäklare inte jobbar och agerar på samma sätt, säger Ulrika. 

undefined
Ulrika Lööf är mån om långsiktiga och genuina kundrelationer.

Ulrika har själv arbetat 21 år hos Riksmäklaren Uppsala och hon känner sig trygg i att fastighetsmäklarens uppdrag och de egenskaper som krävs av en bra mäklare är desamma oavsett hur bostadsmarknaden förändras. Att besitta en god social kompetens och att känna sig bekväm med att jobba utöver ordinarie kontorstider är några av dessa. 

I Uppsala är Riksmäklaren en av de marknadsledande på försäljning av nyproduktionsbostäder. De är alltid på tårna när nya detaljplaner i Uppsala är på gång, som i exempelvis Rosendal, Fålhagen, familjevänliga Lindbacken och Steninge Slottsby, samt på hemmaarenan Luthagen, där de har nya spännande bostäder på gång.
   – Vi gillar att vara med där det händer och vara först på bollen. Inom loppet av en månad kommer vi ha säljstart för över 200 bostäder, berättar Ulrika.
   Bland nyproduktionsobjekten finns bostäder för alla – såväl yngre som ska flytta till sitt första egna boende, till familjen eller paret med de utflugna barnen.
   – Just nu har vi allt från de lyxigare lägenheterna på Liljegatan i Fålhagen till unika bostäder för den sociale i exempelvis Urban Hike & Bike och för den kreative i RAW Rosendal. Bredden på de olika typer av bostäder vi säljer speglar oss som mäklare genom livet, menar Ulrika.

undefined
Ulrika har stadig koll på framtida bostadsområden och nyproducerade bostäder.
Riksmäklaren – din mäklare genom livet.
Riksmäklaren – din mäklare genom livet.
FAKTA

Riksmäklaren Uppsala är verksamma i Uppsala, Knivsta och Östhammars kommuner med tyngdpunkt på Uppsala med kransorter. För närvarande arbetar cirka 25 personer på företaget varav närmare 15 är fastighetsmäklare. Förutom att förmedla försäljning åt privatpersoner är företaget stort på nyproduktionssidan, inte minst i bostadsområdet Lindbacken, men också i områden som Luthagen, Fålhagen, Rosendal och Steninge Slottsby.

Tel: 018-139850 
E-post: info@riksmaklaren.se

Karta: Riksmäklaren Uppsala
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på UNT.