- Uppsala är en storstad där många studenter befinner sig så det var ett självklart stopp på vår dejtingturné, säger Olle Morin som är grundare av appen "himynameis".

På den nya datingappen presenterar alla sig med en fem sekunder lång video. Appen är färsk och har funnits i knappt två veckor. Grundarna Olle Morin och Ludvig Lindström är nu ute på dejtingturné för att presentera det nya dejtingverktyget, och Uppsala är den sjätte utav femton städer som "himynameis" besöker.

- Jag får ett bra intryck av Uppsala. Det är fint här med mysiga fik och uteserveringar, så Uppsala är helt klart en dejtingvänlig stad, säger Ludvig lindström.

Artikelbild

Vad tycker Uppsalaborna om en ny videodejtingapp?

Uppsalaparet Kevin Leckremo och Rebecca Gamboa träffade inte varandra genom en dejtingapp men tycker att konceptet med just en videopresentation verkar bra.

- I vanliga fall har man ju bara bilder på sig själv och då får man ju inte med så mycket av personligheten. Om man är en person som är väldigt framåt så tror jag att det syns mer i en video, säger Rebecca Gambao.

Vill du höra mer om vad Uppsalabor tycker om den nya videodejtingappen eller varför grundarna till "himynameis" tror att appen kommer ge en bättre matchning? Kolla in tv-inslaget.